Wist je dat… Coronavirus

Angeline EversInkomstenbelastingLeave a Comment

Wist je dat…de rijksoverheid een speciale pagina heeft waar je actueel nieuws kunt vinden rondom het coronavirus?

Net zoals ik zal ook jij via verschillende media op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Maar welk bericht is nog actueel en welk bericht is inmiddels achterhaald? Om goed geïnformeerd te blijven plaats ik twee url’s in dit bericht die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook up-to-date blijven.

Op deze pagina van de Rijksoverheid vind je het antwoord op veelgestelde vragen. Van gezondheid tot financiële maatregelen, en alles daartussen:
Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid

Eva de Jong benaderde mij voor toestemming om in de Moneybird Facebook groep een link te plaatsen naar een door haar geschreven blog voor collega adviseur Dauriard van Noord. Zij zet in haar blog op een rij welke compensatie of tegemoetkomingen er zijn voor zzp’ers en kleine ondernemingen. Dit artikel wordt dagelijks bijgewerkt:
Coronavirus: welke compensatie is er voor ondernemers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.