Moneybird dashboard

Angeline EversFacturen, InkomendLeave a Comment

Like it? Share it…

Ik ontving een mail van Hebe Illing met een andere Moneybird vraag dan normaal. Zij heeft een product gelanceerd dat via een koppeling data uit Moneybird inlaadt en daar dan automatisch een dashboard van maakt. Ik merk dat ik geïntrigeerd ben door het product, omdat het toegevoegde waarde heeft door het uitgebreide inzicht in de administratie. Iets waar eerder om gevraagd is in de Durftevragen over Moneybird Facebookgroep. Daarom heb ik besloten dit product extra aandacht te geven.

Meer info en kortingscode
Voor de duidelijkheid: Hebe werkt niet voor Moneybird, noch voor mij. Het is een op zichzelf staand product welke zij op eigen initiatief heeft ontwikkeld en nu graag met mijn toestemming wil aanbieden. Speciaal voor mijn klanten en lezers is er een aantrekkelijke kortingscode, deze vind je onderaan dit bericht.

Het dashboard is gebouwd in Google Sheets en wordt gevuld met data door gebruik te maken van de API die Moneybird aanbiedt. Dit is een manier voor programma’s (oftewel: applicaties) om met elkaar te communiceren en gegevens uit te wisselen.
In Moneybird worden beperkt rapportages aangeboden en Hebe heeft dit in haar dashboard (visueel) uitgebreid met oa.

  • je omzet per maand
  • je omzet vs dezelfde maand vorig jaar
  • je gemiddelde omzet per maand in het huidige jaar
  • de mogelijkheid je omzetdoel per maand in te vullen en te zien of je dit haalt
  • je omzet per marketingkanaal
  • je top 10 klanten
  • je omzet van bestaande vs nieuwe klanten
  • je kosten per maand
  • je kosten vs dezelfde maand vorig jaar
  • je kosten per categorie

Tijdens de call met Hebe zijn een aantal zaken besproken, die ik graag transparant met je wil delen:

1) Je krijgt een kopie van een werkend dashboard welke Hebe eenmalig voor je in kan stellen, of je zelf instelt, en deze wordt daarmee jouw eigendom. Je kunt ervoor kiezen om het beheer met Hebe te delen, maar dit is niet noodzakelijk.
2) De gegevens worden ingeladen en ge-update door op een knop in het dashboard te klikken.
3) Het dashboard is te gebruiken op mobiel voor zover Google Sheets mobile friendly is. Het dashboard is het fijnst te gebruiken op desktop.
4) De eenmalige aanschafprijs is excl. updates en wijzigingen, tenzij er fouten in zitten uiteraard. Deze worden dan zonder extra kosten opgelost, dit vereist toegang tot jouw dashboard.
5) Hebe heeft Algemene Voorwaarden laten opstellen door een AVG specialist.

De aanschafprijs is eenmalig €350,- excl. btw en deze licentie is voor 1 gebruiker. Wanneer je meerdere personen toegang wilt geven, komen er kosten bij.

Ik heb een speciale kortingscode gekregen (VIAAESH) waardoor je 10% korting ontvangt op de aanschafprijs, dus dat is meteen €35 winst. Wanneer je deze code gebruikt krijg ik een commissie van minimaal 10%. Jij gaat hierdoor NIET meer betalen!

Ben je nieuwsgierig? Lees dan meer op de productpagina.

Like it? Share it…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.