Slimme tip: MT940 Creator

Angeline EversBank & kassa, Moneybird blogLeave a Comment

Like it? Share it…

Gebruik je een zakelijk PayPal account of creditcard en kost het je veel tijd om dit te verwerken in Moneybird? Lees dan even verder:

 

Deze week sprak ik een ondernemer die veel gebruik maakt van een zakelijk PayPal account. In mei 2018 schreef ik een tutorial over hoe je dit handmatig in Moneybird moet aanpakken, omdat er toen nog geen andere oplossingen waren. Het is namelijk niet mogelijk om PayPal te koppelen. En er is ook geen MT940 export vanuit PayPal die Moneybird kan inlezen. PayPal exporteert wel CSV bestanden, maar daar kan Moneybird niks mee.

Gelukkig maakt mijn Easy Balance Mastermind collega Daphne met haar kantoor al een tijdje gebruik van de tool ‘MT940 Creator’. En ze zijn er erg enthousiast over! Tijd dus voor een nieuwe aanpak. De creator van CoenFin zet CSV bestanden om in bruikbare export bestanden voor Moneybird. Hierdoor kun je de transacties inladen zonder handmatig overtypen. Super slim!

Zo fijn om elkaars kennis en ervaring te kunnen delen, ik ben er echt heel erg dankbaar voor. Maar daar vertel ik meer over in mijn andere blog.

Like it? Share it…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.