Slimme tip: MT940 Creator

Angeline EversBank & kassa, Moneybird blogLeave a Comment

Like it? Share it…

Gebruik je een zakelijk PayPal account of creditcard en kost het je veel tijd om dit te verwerken in Moneybird? Lees dan even verder:

 

Deze week sprak ik tijdens het Moneybird Pro traject een ondernemer die veel gebruik maakt van een zakelijk PayPal account. In mei 2018 schreef ik een tutorial over hoe je dit in Moneybird moet aanpakken. Het is namelijk helaas niet mogelijk om PayPal te koppelen. En er is ook geen MT940 export die Moneybird kan inlezen. De makkelijkste manier van verwerken, die ik in de tutorial laat zien, is voor deze ondernemer niet mogelijk. De meest uitgebreide zou uren van kostbare tijd in beslag gaan nemen. Ook geen optie dus.

Gelukkig maakt mijn Moneybird Mastermind collega Daphne met haar kantoor al een tijdje gebruik van een MT940 Creator. En ze zijn er erg enthousiast over! Tijd dus voor een nieuwe aanpak. De creator van CoenFin zet CSV bestanden om in bruikbare export bestanden voor Moneybird. Hierdoor kun je de transacties inladen zonder handmatig overtypen. Super slim!

Zo fijn om elkaars kennis en ervaring te kunnen delen, ik ben er echt heel erg dankbaar voor. Maar daar vertel ik meer over in mijn andere blog.

Like it? Share it…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.