Laat mij je helpen het beste uit jezelf te halen!

Start de challenge en loop niet langer achter met de administratie in Moneybird. Samen met mij ga je de strijd aan tegen openstaande taken, krijg je extra tips voor een nog betere boekhouding en voel je het plezier als je je doelen bereikt. 

Door de challenge te doen en mijn administratie op orde te brengen, betaalde ik 500 euro minder belasting – Dank Angeline! Mijn administratie voelde altijd als een ‘noodzakelijk kwaad’ maar ik heb er nu zelfs plezier in! – Relinde Moors / Embody Your Business Method

Challenge voor taken in Moneybird

De uitdaging voor ondernemers en medewerkers die zelf met Moneybird (willen blijven) werken

Ben je de weg kwijt in de administratie?

Door zelf je kosten en inkomsten te verwerken, krijg je real-time overzicht in je bedrijf. Maar dan moet je niet achterlopen met de administratie.

Raak je steeds afgeleid tijdens 't boekhouden?

Je gaat volgens planning aan de slag met de boekhouding en dan raak je afgeleid door die ene mail of dat belangrijke telefoontje. Oeps, de tijd vliegt zo voorbij.

Weet je niet waar je op moet letten?

Met een goed boekhoudprogramma kun je prima zelf de administratie bijhouden. Maar welke taken zijn belangrijk en wat moet je extra goed in de gaten houden?

Wil je deze problemen oplossen…?
Lees verder en ga direct aan de slag!

Moneybird wordt door ondernemers gekozen, omdat het gebruiksvriendelijk is en je kan er snel mee aan de slag. Toch kan het zijn dat je nog tegen boekhoudkundige vragen en de bijbehorende taken aanloopt.

Ik help ondernemers die Moneybird op de juiste manier willen inrichten en inzicht in hun cijfers willen hebben. Ik doe dat door ze stap voor stap te begeleiden, zodat ze besparen op hoge accountants- en boekhouder kosten, maximaal resultaat behalen en met plezier zelf online kunnen boekhouden.

Schuif de taken niet langer voor je uit!

Start vandaag de challenge
 • Vervang verplichting door plezier

  De administratie, of ook wel de boekhouding, wordt snel gezien als een vervelend klusje, een verplichting. Ohja, dat móét ook nog… En dat is jammer! Want het kan zo leuk zijn, zeker als je begrijpt wat je doet. Dankzij deze challenge is niet alleen je boekhouding op orde, je krijgt er ook plezier in om het zo te houden.

 • Binnen korte tijd groot resultaat

  Met deze challenge leer je in 21 werkdagen om met regelmaat even kort tijd te besteden aan de administratie. Hierdoor maak je gebruik van alle zakelijke aftrekposten en betaal je niet meer belasting dan nodig is. Kom tot de ontdekking dat het niet veel tijd hoeft te kosten om (meer) grip te krijgen op het resultaat wat hard werken oplevert. Én hoeveel plezier je er in krijgt.

 • Actief aan de slag

  Ik ben jouw stok achter de deur door je per mail berichten te sturen met belangrijke informatie, noodzakelijke taken en leuke tips. Ik heb de berichten ook ingesproken en van deze opnames vind je steeds onderaan de mail een link. Zo ondersteun ik je actief met jouw administratie. Hierdoor help ik je om de weerstand en blokkade te doorbreken en eindelijk het resultaat te behalen waar je zo naar uitkijkt.

 • Herhaling

  Wil je zelf de boekhouding in Moneybird bijhouden en zo besparen op hoge accountantskosten, maar loop je steeds opnieuw tegen de opstapelende administratie aan? Dan is hulp bij gedragsverandering en nieuwe gewoontes zeer welkom. Met deze challenge krijg je voldoende ruimte en tijd voor verandering dankzij het steeds opnieuw terugkeren van reminders en ondersteuning.

Angeline helpt je om inzicht te krijgen in je eigen boekhouding, waardoor ik precies weet hoeveel ik overhoud en waar ik nog kan besparen. Heel verhelderend!

Teddy van Dijk / teddiestexts

Er zijn een fors aantal vragen beantwoord door de challenge. Alle tips tussendoor en extra info is echt super. Zo weet je steeds meer over Moneybird en vind je je weg er beter in. De Moneybird Challenge heeft echt geholpen om bewuster er mee bezig te zijn en dat lukt prima. Elke keer als ik iets koop of verkoop zet ik het direct in Moneybird.

Eddie Sprietsma / WebSpriet

De inhoud van de challenge

We starten niet met de leukste taak, maar wel een belangrijke. Heb jij stiekem ergens een stapel bonnen liggen die nog gefotografeerd moeten worden met de app? Of zit alles er wel in, maar vermijd je angstvallig het snel-filter 'nieuwe documenten'? Ga de uitdaging met jezelf aan en laat mij je helpen jezelf te helpen. Later, nadat de betalingen zijn verwerkt, gaan we opnieuw naar het scherm Inkomend. Wat is er veranderd en wat moet er nog gebeuren?

Ga de uitdaging aan!

Start vandaag de challenge
 • Kan ik meteen beginnen?

  Ja, je kunt direct starten. Na het invullen van je e-mailadres, voornaam en bedrijfsnaam ontvang je binnen enkele minuten de eerste mail met de eerste taak.

 • Hoe lang duurt de challenge?

  Tijdens 21 werkdagen ga je aan de slag met 9 belangrijke onderdelen van jouw administratie. Enkele onderdelen zullen met regelmaat herhaald worden. Na het afronden van de 21 dagen ontvang je nog 5x een extra mail met reminders en tips. De laatste mail ontvang je 15 weken na dag 21.

 • Hoeveel tijd moet ik reserveren voor de challenge?

  Hoeveel tijd je per dag kwijt bent aan de challenge is afhankelijk van het formaat en de huidige status van de administratie. Pak minimaal een kwartier per dag, zodat je de rust en ruimte hebt om de informatie goed door te lezen of te beluisteren. Loop je ver achter? Dan is het aan te raden om voor dag 2, 4, 6 en 8 extra tijd in te plannen. Doe dit met voorkeur aan het begin van de dag, als je fris en fruitig en gemotiveerd aan je dag begint.

 • Kan ik de challenge ook doen als ik weinig tijd heb?

  Ja, dat kan! Ik ben zelf ondernemer en ik kan me dus goed voorstellen dat ineens 21 werkdagen tijd vrij maken voor de administratie onmogelijk lijkt. Ik daag je uit om dat wél te doen! Het heet niet voor niets een challenge 😉 Maar, als dat niet lukt of de agenda zit vol, bewaar de taken dan voor het weekend. Er is rekening gehouden met drukke agenda’s door onderdelen met regelmaat te herhalen.

 • Wat kost de challenge?

  De challenge is gratis! Door gebruik te maken van het Pay What You Want concept kun je een bijdrage doneren. Daarover vertel ik meer aan het einde van challenge.

Ben je er klaar voor?

Start vandaag de challenge