Zet de Moneybird QuickScan in en verwerk met zekerheid jouw gecontroleerde administratie in Moneybird.

(€ 170 excl. btw)

De Moneybird QuickScan is een eenmalige online controle van jouw administratie. Wat kan je verwachten: ik maak een video opname van jouw boekhouding in Moneybird en bekijk daarbij de instellingen, de werkwijze en de administratie van dat moment. Door de bevindingen visueel vast te leggen is de uitleg makkelijker te volgen en sneller te verwerken. Na de opname ontvang je de link naar de video per mail, met aanvullend advies en tips. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van alle mogelijkheden en dat er geen boekhoudkundige fouten gemaakt worden.

De QuickScan is zeer geschikt voor wanneer je al langer gebruik maakt van Moneybird en graag een extra paar ogen wilt laten meekijken.

Frits Zijderveld / Studio Meesterwerk
Nadat je de QuickScan hebt uitgevoerd, en ook later nog wat dingen voor me hebt geregeld, is alles een stuk overzichtelijker! De accountant die mijn jaarrekening maakt was zeer te spreken, dus alle complimenten.

Intake
Voordat we gaan kijken of jij al optimaal en foutloos gebruik maakt van Moneybird, wil ik graag eerst meer over jou en je bedrijf weten. Je kunt erover vertellen tijdens de intake en dan maken we meteen een afspraak voor de QuickScan.
Dit geeft je de mogelijkheid om alvast vragen te stellen, specifieke uitleg te geven en andere zaken te bespreken.

Twijfel je of de QuickScan iets voor je is? Ook dat kunnen we bespreken tijdens de intake.
Heb je al eerder een QuickScan laten doen? Dan is een intake niet meer nodig en kun je me mailen voor een afspraak.

Kies een voor jou geschikte datum voor de intake en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin