Zet de Moneybird QuickScan in en verwerk met zekerheid jouw gecontroleerde administratie in Moneybird.

(€175 excl. btw)

De Moneybird QuickScan is een eenmalige online controle van jouw administratie. Wat kan je verwachten: ik bekijk alles. En met alles, bedoel ik ook écht alles. Hierna ontvang je mijn bevindingen per mail met advies over verbeterpunten en de nodige tips. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van alle mogelijkheden en dat er geen boekhoudkundige fouten gemaakt worden.

De QuickScan is zeer geschikt als periodieke controle van jouw administratie, bijvoorbeeld voor de btw-aangifte. Let op: in bepaalde maanden is er door de deadline(s) van de belastingdienst maar beperkt ruimte voor het plannen van een QuickScan. Op = op, dus wacht niet te lang met reserveren.

Voordat we gaan kijken of jij al optimaal en foutloos gebruik maakt van Moneybird, wil ik graag eerst meer over jou en je bedrijf weten. Je kunt erover vertellen tijdens de intake en dan maken we meteen een afspraak voor de QuickScan.
Dit geeft je de mogelijkheid om alvast vragen te stellen, specifieke uitleg te geven en andere zaken te bespreken.
Twijfel je of de QuickScan iets voor je is? Ook dat kunnen we bespreken tijdens de intake.

Kies of je de intake via Skype of telefoon wilt, kies een voor jou geschikte datum en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

Laden...