Leer met plezier zelfstandig boekhouden in Moneybird.

Ik help ondernemers die zelf online willen gaan boekhouden, maar niet weten waar of hoe ze moeten beginnen.
Ik doe dat door ze met persoonlijke aandacht stap voor stap door het boekhoudprogramma te begeleiden en de nodige boekhoudkundige kennis met ze te delen, zodat ze zelfverzekerd aan de slag gaan en zonder stress hun boekhouding kunnen bijhouden.Angeline

Training voor ondernemers en medewerkers die met Moneybird willen leren werken.

Dag Angeline,

Ik ben een startende ondernemer en wil het programma Moneybird gaan gebruiken, maar vind het nog iets te spannend om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Kun je mij helpen de administratie in te richten en uitleg geven?

Beste Angeline,

Wij willen overstappen naar Moneybird en zoeken ondersteuning in goede inrichting en uitleg. Doel is om facturatie, boekhouding en btw zelf vanuit Moneybird te doen. Zou je onze administratieve kracht en mij daarbij kunnen helpen?

Hi Angeline,

Wij willen Moneybird herinrichten en zijn op zoek naar iemand met kennis van Moneybird die ons kan helpen. De inrichting is gaande weg ontstaan en bevat een groot aantal boekhoudkundige missers. Zou je ons willen ondersteunen?

Klinkt bekend…?
Lees verder en laten we samen aan de slag gaan!

 
 

Door deze rondleiding heb je nu een goed idee gekregen van de mogelijkheden binnen Moneybird.
Wil je graag starten met Moneybird, dan kan dat heel eenvoudig door je gratis aan te melden. Gebruik hiervoor de referrer-link onder deze video en krijg daarmee i.p.v. de standaard 60 dagen een proefperiode van 120 dagen. Dat is meteen €60 winst!

Eenmalige sessie voor starters via Skype of telefoon?
Dat kan! Al vanaf €35

Wil je graag zelfstandig starten met Moneybird en af en toe een vraag stellen? Dan zijn 1-op-1 sessies zeer geschikt hiervoor.

Kies of je online support wilt via Skype of telefoon, kies een voor jou geschikte datum en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Marloes / Upstream B.V.
Angeline heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van de basisadministratie en het overstappen naar Moneybird. Dit viel door haar hulp enorm mee.

Jochem Jooren / Jooren Consultancy
Angeline is naast vakkundig erg flexibel. Ze helpt je te bepalen welke dingen je zelf kunt of wilt doen en staat altijd paraat voor het beantwoorden van vragen. Prijs/kwaliteit is super. Kortom, zoek niet verder!

Josien / Boerderijopvang
Angeline heeft mij geweldig op gang geholpen met het overzetten/opzetten van de administratie in Moneybird. Geeft doordacht advies en denkt echt mee met je onderneming.

Kies de oplossing die het beste bij jou past!

Hoe mag ik je helpen?