Leer met plezier zelfstandig boekhouden in Moneybird.

Ik help ondernemers die zelf online willen gaan boekhouden, maar niet weten waar of hoe ze moeten beginnen.
Ik doe dat door ze met persoonlijke aandacht stap voor stap door het boekhoudprogramma te begeleiden en de nodige boekhoudkundige kennis met ze te delen, zodat ze zelfverzekerd aan de slag gaan en zonder stress hun boekhouding kunnen bijhouden.Angeline

Training voor ondernemers en medewerkers die met Moneybird willen leren werken.

Dag Angeline,

Ik ben een startende ondernemer en wil het programma Moneybird gaan gebruiken, maar vind het nog iets te spannend om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Kun je mij helpen de administratie in te richten en uitleg geven?

Beste Angeline,

Wij willen overstappen naar Moneybird en zoeken ondersteuning in goede inrichting en uitleg. Doel is om facturatie, boekhouding en btw zelf vanuit Moneybird te doen. Zou je onze administratieve kracht en mij daarbij kunnen helpen?

Hi Angeline,

Wij willen Moneybird herinrichten en zijn op zoek naar iemand met kennis van Moneybird die ons kan helpen. De inrichting is gaande weg ontstaan en bevat een groot aantal boekhoudkundige missers. Zou je ons willen ondersteunen?

Klinkt bekend…?
Lees verder en laten we samen aan de slag gaan!

 
 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de eerste 3 stappen in Moneybird?
Schrijf je in voor mijn gratis videolessen en je kunt meteen aan de slag.

  • Gebruik alle mogelijkheden en ken de wettelijke regels

Als je begint met de administratie bijhouden in Moneybird kan een expert je helpen om te zorgen voor een goede inrichting. Denk aan de basisinstellingen, de opmaak van facturen en het uitleggen hoe periodieke facturen tijd kunnen besparen. Maar daarmee ben je er nog niet!
Na de basisinrichting begint het échte werk. Denk hierbij aan het toevoegen van de branche-specifieke categorieën, de regels rondom de btw-tarieven en de richtlijnen voor de juiste belastingtechnische verwerking van de administratie. Daarnaast kan een goede adviseur je ook helpen door mee te denken over de aanpak van jouw unieke boekhouding.
Wanneer alle kennis die je nodig hebt met je is gedeeld, kun je de kracht van Moneybird volledig inzetten.

  • Met plezier zelf online boekhouden

Ik heb gezien hoe kleinere bedrijven, en vooral ook zzp’ers, het gevoel hadden vergeten te worden binnen accountants- en administratiekantoren, of door hun boekhouder. Dat is enorm frustrerend en van zorgeloos ondernemen blijft dan niets over. Neem zelf de regie in handen en krijg controle over jouw eigen cijfers. Ik help jou om inzicht te krijgen, door je te leren hoe je jouw boekhouding het beste kan inrichten en gebruiken.
Wanneer je met plezier zelf online kunt boekhouden, is er meer ruimte om met plezier te kunnen ondernemen.

  • Durftevragen over Moneybird

Wanneer je samen met mij aan de slag gaat, krijg je ook toegang tot de Durftevragen over Moneybird Facebook groep. Dé online support groep voor al je vragen, klein of groot.
Deze groep is bedoeld voor iedereen die Moneybird aan het ontdekken is, maar tegen vragen aanloopt. In deze online community kun je 24/7 vragen stellen, worden er met regelmaat slimme tips geplaatst en mag kennis vrij worden gedeeld.
Wanneer je gebruik maakt van de speciale Moneybird Facebook groep, hoeft niemand zelf het wiel (opnieuw) uit te vinden.

Eenmalige sessie voor starters via Skype of telefoon?
Dat kan! Al vanaf €35

Wil je graag zelfstandig starten met Moneybird en af en toe een vraag stellen? Dan zijn 1-op-1 sessies zeer geschikt hiervoor.

Kies of je online support wilt via Skype of telefoon, kies een voor jou geschikte datum en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

Laden...

Angeline heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van de basisadministratie en het overstappen naar Moneybird. Dit viel door haar hulp enorm mee.

Als er administratieve vragen zijn waar we niet uitkomen, dan zijn deze binnen één of twee dagen via een mailtje, whatsappje of een kort Skype-gesprek met Angeline direct opgelost.

Marloes / Upstream B.V.

Kies de oplossing die het beste bij jou past!

Hoe mag ik je helpen?

Angeline is naast vakkundig erg flexibel. Ze helpt je te bepalen welke dingen je zelf kunt of wilt doen en staat altijd paraat voor het beantwoorden van vragen. Prijs/kwaliteit is super. Kortom, zoek niet verder!

Jochem Jooren / Jooren Consultancy

Angeline heeft mij geweldig op gang geholpen met het overzetten/opzetten van de administratie in Moneybird. Geeft doordacht advies en denkt echt mee met je onderneming.

Josien / Boerderijopvang