Leer zelfstandig boekhouden met Moneybird tijdens een privé-training met een prachtig uitzicht over de Betuwe.

Let op: i.v.m. de COVID-19 maatregelen wordt de cursus tijdelijk via Skype gegeven. De details kunnen we bespreken tijdens de intake.

(€ 299 – 590 excl. btw)

  • Voel je onzekerheid bij de gedachten zelf de boekhouding bij te (moeten) houden?
  • Heb je een begin gemaakt en merk je dat je hulp nodig hebt, omdat je tegen te veel vragen aanloopt?
  • Heb je geen zin om heel veel tijd in zelfstudie te steken voordat je actief aan de slag kan?
  • Wil je persoonlijke aandacht, zodat noodzakelijke kennis met je gedeeld wordt die op jou en jouw bedrijf gericht is?
  • Wil je starten met Moneybird en meteen gericht alle mogelijkheden inzetten?

Laat mij je helpen om het beste uit jezelf en Moneybird te halen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Moneybird is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waarmee je de gehele administratie kunt bijhouden. Verkoopfacturen en offertes versturen, inkoopfacturen en bonnetjes bijhouden en banktransacties verwerken. Het kan allemaal met Moneybird. Met de computer, maar ook met de handige app. Je kunt er snel mee starten zonder de nodige kennis. Toch kan het zijn dat je nog tegen (boekhoudkundige) vragen aanloopt.

Door eenmalig zakelijk te investeren in een persoonlijke training voorkom je een terugkerende uitgave van gemiddeld €1.500 per jaar!

Ik help ondernemers die Moneybird op de juiste manier willen inrichten en inzicht in hun cijfers willen hebben. Ik doe dat door ze stap voor stap te begeleiden, zodat ze besparen op hoge accountants- en boekhouder kosten, maximaal resultaat behalen en met plezier zelf online kunnen boekhouden.

Tijdens de privé-training basis (299 excl. btw) gaan we aan de slag met de instellingen en automatisering, zodat Moneybird volledig is ingericht op jouw persoonlijke administratie en je weet hoe je deze moet gebruiken. Hierdoor kun je zelfverzekerd en zonder stress aan de slag. Deze training is zeer geschikt voor startende zzp’ers, DGA’s die hun holding in Moneybird willen bijhouden en administratieve medewerkers met boekhoudkundige kennis. 
Duur van de training is 1 dagdeel, lokatie Wageningen.

Tijdens de privé-training compleet (590 excl. btw) gaan we na het inrichten en de lunch actief aan de slag met jouw administratie, zodat je ook de nodige boekhoudkundige kennis mee naar huis neemt. Zo kun je zorgeloos doen waar je écht goed in bent en beleef je veel meer plezier in het ondernemen. Deze training is geschikt voor elke ondernemer die zelfstandig wil leren boekhouden in Moneybird zonder een duur accountantskantoor te hoeven inhuren.
De prijs van de training is inclusief 3 maanden onbeperkt online support, zodat er ook na de training genoeg ruimte is om vragen te stellen.
Duur van de training is 2 dagdelen, lokatie Wageningen.

Voordat we samen actief aan de slag gaan met Moneybird is het fijn om eerst kennis te kunnen maken met elkaar. Tijdens deze intake kun je meer vertellen over jou en je bedrijf en maken we direct een afspraak voor de privé-training in Wageningen.
Dit geeft je de mogelijkheid om alvast vragen te stellen, specifieke uitleg te geven en andere zaken te bespreken.

  • Twijfel je of de privé-training iets voor je is?
  • Wil je graag een training aangepast naar jouw wensen?
  • Zou je de training met een collega willen volgen?

De training kan flexibel ingericht worden, ook dat kunnen we bespreken tijdens de intake.

Gefeliciteerd, jij gaat met plezier zelf online boekhouden!
Kies een voor jou geschikte datum voor de intake en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin