Stop met energie verspillen en word Moneybird Pro!

Hoe lang mis jij al het overzicht in je boekhouding?

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je bent ondernemer en bedrijfseigenaar
 • Je gebruikt Moneybird
 • Je werkt graag zelfstandig en bent leergierig

Loop je regelmatig tegen dezelfde frustraties aan in Moneybird?
Bijvoorbeeld:

 • Je zit met vragen en kan geen antwoord vinden
 • Je verwerkt de administratie, maar weet niet of het klopt
 • Je bent zoekende naar eenvoud en begrijpelijke doelen

Ja? Dan verspil je kostbare energie!

De boekhouding bijhouden is voor veel ondernemers geen pretje. Vaak komt dit doordat er onzekerheid is over de do’s and don'ts. Daar komt dan uitstelgedrag bovenop. Logisch dat je er tegenop ziet. Gelukkig kan dit ook anders!

Word de volgende Moneybird Pro
In 2010 leerde ik boekhouden met Moneybird. Zij staken met gemak boven de andere boekhoudprogramma’s uit waar ik ervaring mee had. Het is een verademing hoe simpel boekhouden met dit pakket is.

Vanaf 2016 is Moneybird een compleet online boekhoudprogramma. In hetzelfde jaar zocht Moneybird naar experts waar zij ondernemers naar konden doorverwijzen. Zo werd ik één van de eerste vijf Moneybird Adviseurs.

Besteed energie aan leuke dingen
Moneybird zorgt ervoor dat ik weinig tijd kwijt ben aan de administratie. Daarnaast vind ik het leuk om het resultaat in de rapporten te kunnen bekijken. Deze ervaring wil ik met jou delen.

Door Moneybird Pro te worden zorg je voor een workflow die bij jou past. Zo kun je gemakkelijk en snel de administratie verwerken. Dit zorgt voor inzicht en de btw-aangifte wordt in een handomdraai verzonden. Wat ga jij met al die bespaarde energie doen?

  Frits Zijderveld / Studio Meesterwerk
  Nadat we samen naar mijn administratie hebben gekeken, is alles een stuk overzichtelijker!
  De accountant die mijn jaarrekening maakt was zeer te spreken, dus alle complimenten.

  Jacky Zegers / Jacky Art
  Angeline kan zich goed verplaatsen in mij en mijn bedrijf en heeft ervoor gezorgd dat ik een heldere en overzichtelijke administratie heb gekregen, die ik zelf kan bijhouden. Ze is geduldig en legt het goed uit, in heldere taal die ook begrijpbaar is als je geen boekhouder bent.

  Wat kun je verwachten?
  Het Moneybird Pro traject is voor iedereen anders, want ondernemers komen met hun eigen unieke hulpvraag. Daarom wordt de inhoud en het aantal van de sessies naar behoefte ingevuld. Het is een leertraject waarbij ik alle aandacht heb voor jouw persoonlijke groei.

  Je start met een online intakegesprek. Hiermee kunnen we alvast onderzoeken wat bij jou de meeste energie kost en welke vragen er zijn. Op deze manier zijn we goed voorbereid op jouw persoonlijke coachingstraject.
  Het intakegesprek kun je onderaan deze pagina reserveren. Wil je na de intake direct aan de slag, dan plannen we meteen de vervolgafspraak in.

  Tijdens het traject krijg je uitleg over de verschillende mogelijkheden binnen Moneybird en onderzoeken we welke workflow het beste bij jou past. Om zo het meeste plezier te realiseren. De sessies duren maximaal een uur per keer. Aan het einde van elke sessie bespreken we of er een vervolgafspraak gemaakt wordt. De datum en tijdstip hangen af van onze agenda's.

  De gesprekken worden opgenomen en uitsluitend met jou gedeeld. Uiteraard alleen met jouw toestemming.

  De online sessies gaan plaatsvinden via een door jou gekozen platform, zoals Zoom, Skype of Teams.
  In overleg kunnen er ook consulten of trainingen op lokatie gegeven worden.

  Kan iedereen Moneybird Pro worden?
  Ja. Of je nu lang of kort met Moneybird werkt. Van startende ondernemer tot boekhouder. Iedereen kan een Pro worden. De enige voorwaarden is dat je graag zelfstandig én slim met Moneybird wilt werken.
  Je bent een echte fan als je je herkent in het volgende profiel: je bent een gedreven zelfstandig ondernemer die met enthousiasme dieper in de boekhoudkundige werking van Moneybird wil duiken. Je wilt niet alleen leren wat je moet doen, maar vooral ook waarom. 

  Heb je net een nieuw Moneybird account aangemaakt? Of wil je eerst meer informatie over categorieën en btw-tarieven? Dan is het leerzaam om te starten met de online cursus Starten met Moneybird inrichten. Speciaal voor beginnende Moneybird Pro ondernemers heb ik een kortingscode laten aanmaken. Gebruik de code 10-MONEYBIRD en ontvang direct 10% korting!

  Kosten
  De investering in de intake van 1 uur is €70 (excl. btw), in de intake van 1,5 uur is €105 (excl. btw). Voor vervolgafspraken betaal je €75 (excl. btw) per uur.

  Aantal afspraken
  Elke ondernemer doorloopt zijn eigen persoonlijke leertraject. Daarom kies ik er bewust voor om het aantal afspraken flexibel te houden. Om toch een indicatie te geven: gemiddeld reserveert een ondernemer minimaal drie vervolgafspraken.

  Twijfel?
  We kunnen altijd een kosteloze kennismaking inplannen. We gaan dan dieper in op jou en je bedrijf. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen, specifieke uitleg of andere zaken. Samen bepalen we wat voor jou de meest passende oplossing is.

  Kies een voor jou geschikte datum voor de kennismaking of online intakegesprek (selecteer). Na het reserveren ontvang je automatisch de bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

   Laden...
   Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin