Stop met energie verspillen en word Moneybird Pro!

Hoe lang mis jij al het overzicht in je boekhouding?

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je bent ondernemer
 • Je gebruikt Moneybird
 • Je werkt graag zelfstandig

Loop je regelmatig tegen dezelfde frustraties aan in Moneybird?
Bijvoorbeeld:

 • Je zit met vragen en kan geen antwoord vinden
 • Je verwerkt de administratie, maar weet niet of het klopt
 • Je bent zoekende naar eenvoud en begrijpelijke doelen

Ja? Dan verspil je kostbare energie!

De boekhouding bijhouden is voor veel ondernemers geen pretje. Vaak komt dit doordat er onzekerheid is over de do’s and don'ts. Daar komt dan uitstelgedrag bovenop. Logisch dat je er tegenop ziet. Gelukkig kan dit ook anders!

Word de volgende Moneybird Pro
In 2010 leerde ik boekhouden met Moneybird. Zij staken met gemak boven de andere boekhoudprogramma’s uit waar ik ervaring mee had. Het is een verademing hoe simpel boekhouden met dit pakket is.

Vanaf 2016 is Moneybird een compleet online boekhoudprogramma. In hetzelfde jaar zocht Moneybird naar experts waar zij ondernemers naar konden doorverwijzen. Zo werd ik één van de eerste vijf Moneybird Adviseurs.

Besteed energie aan leuke dingen
Moneybird zorgt ervoor dat ik weinig tijd kwijt ben aan de administratie. Daarnaast vind ik het leuk om het resultaat in de rapporten te kunnen bekijken. Deze ervaring wil ik met jou delen.

Door Moneybird Pro te worden zorg je voor een workflow die bij jou past. Zo kun je gemakkelijk en snel de administratie verwerken. Dit zorgt voor inzicht en de btw-aangifte wordt in een handomdraai verzonden. Wat ga jij met al die bespaarde energie doen?

  Image

  Frits Zijderveld / Studio Meesterwerk
  Nadat we samen naar mijn administratie hebben gekeken, is alles een stuk overzichtelijker! De accountant die mijn jaarrekening maakt was zeer te spreken, dus alle complimenten.

  Wat kun je verwachten?
  Je start met een vrijblijvend intake gesprek. Hiermee kunnen we alvast kennismaken met elkaar. Op deze manier kun je je goed voorbereiden op jouw persoonlijke sessie.

  Tijdens het online coachingsgesprek krijg je uitleg over de verschillende mogelijkheden binnen Moneybird en onderzoeken we welke workflow het beste bij jou past. Om zo het meeste plezier te realiseren. Hebben we aan deze sessie niet genoeg? Dan plannen we gewoon een vervolg in.

  De persoonlijke sessie gaat plaatsvinden via een door jou gekozen platform, zoals Zoom, Skype of Teams.

  Kan iedereen Moneybird Pro worden?
  Ja. Of je nu lang of kort met Moneybird werkt. Van startende ondernemer tot boekhouder. Iedereen kan een Pro worden. De enige voorwaarden is dat je graag zelfstandig met Moneybird wilt werken.

  Heb je net een nieuw Moneybird account aangemaakt? Of wil je eerst meer informatie over categorieën en btw-tarieven? Dan is het leerzaam om te starten met de online cursus Starten met Moneybird inrichten. Speciaal voor beginnende Moneybird Pro ondernemers heb ik een kortingscode laten aanmaken. Gebruik de code 10-MONEYBIRD en ontvang direct 10% korting!

  Kosten
  De investering in het coachingsgesprek is €150 (excl. btw). Dit is inclusief voorbereiding waarbij ik de administratie alvast beoordeel. Bij vervolgafspraken worden tijd en kosten besproken.

  Twijfel?
  We kunnen altijd een kosteloze intake inplannen. Tijdens de intake gaan we dieper in op jou en je bedrijf. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen, specifieke uitleg of andere zaken. Samen bepalen we wat voor jou de meest passende oplossing is.

   Gefeliciteerd, jij gaat met plezier zelf online boekhouden!
   Kies een voor jou geschikte datum voor de intake en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

   Laden...
   Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin