Word jij de volgende Moneybird Pro?

(vanaf €150 excl. btw)

 • Voel je onzekerheid bij de gedachten zelf de boekhouding bij te (moeten) houden?
 • Heb je een begin gemaakt en merk je dat je hulp nodig hebt, omdat je tegen te veel vragen aanloopt?
 • Heb je geen zin om heel veel tijd in zelfstudie te steken voordat je actief aan de slag kan?
 • Wil je persoonlijke aandacht, zodat noodzakelijke kennis met je gedeeld wordt die op jou en jouw bedrijf gericht is?
 • Wil je graag met Moneybird (blijven) werken en gericht alle mogelijkheden inzetten?

Laat mij je helpen om het beste uit jezelf en Moneybird te halen.
Je hoeft het niet alleen te doen!

Moneybird is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waarmee je de gehele administratie kunt bijhouden. Verkoopfacturen en offertes versturen, inkoopfacturen en bonnetjes bijhouden en banktransacties verwerken. Het kan allemaal met Moneybird. Met de computer, maar ook met de handige app. Je kunt er snel mee starten zonder de nodige kennis. Toch kan het zijn dat je nog tegen (boekhoudkundige) vragen aanloopt.

Door eenmalig zakelijk te investeren in een persoonlijke training voorkom je een terugkerende uitgave van gemiddeld €1.500 per jaar!

Ik help ondernemers die Moneybird op de beste manier willen gebruiken en inzicht in hun cijfers willen hebben. Ik doe dat door ze stap voor stap te begeleiden, zodat ze besparen op hoge accountants- en boekhouder kosten, maximaal resultaat behalen en met plezier zelf online kunnen boekhouden.

Hoe word ik een Moneybird Pro?
We starten met een kennismaking (intake), zodat we samen kunnen bespreken wat voor jou belangrijk is en welke wensen je hebt. Tijdens online *coronaproof* sessie(s) gaan we vervolgens kijken naar de instellingen en koppelingen, zodat Moneybird volledig is ingericht op jouw persoonlijke situatie en je weet hoe je het pakket het beste kan gebruiken. Hierdoor kun je zelfverzekerd en zonder stress de boekhouding verwerken. Ook gaan we dieper in op jouw administratie, zodat je de nodige boekhoudkundige regels leert. Zo kun je zorgeloos doen waar je écht goed in bent en beleef je veel meer plezier in het ondernemen.

Kan iedereen een Moneybird Pro worden?
Ja, dat kan! Deze training is geschikt voor elke ondernemer die zelfstandig wil leren boekhouden in Moneybird zonder een duur accountantskantoor te hoeven inhuren. Ben je geen ondernemer, maar wil je toch leren het beste uit Moneybird te halen? Ook dan ben je van harte welkom om samen met mij het pakket te onderzoeken en te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Image

  Frits Zijderveld / Studio Meesterwerk
  Nadat we samen naar mijn administratie hebben gekeken, is alles een stuk overzichtelijker! De accountant die mijn jaarrekening maakt was zeer te spreken, dus alle complimenten.

  Ik twijfel over of dit de juiste oplossing voor me is. Kan ik met je overleggen?
  Jazeker! Voordat we samen actief aan de slag gaan met Moneybird is het fijn om eerst kennis te kunnen maken met elkaar. Tijdens de intake kun je meer vertellen over jou en je bedrijf.
  Dit geeft je de mogelijkheid om alvast vragen te stellen, specifieke uitleg te geven en andere zaken te bespreken. Samen kunnen we bepalen wat voor jou de meest passende oplossing is.

   Gefeliciteerd, jij gaat met plezier zelf online boekhouden!
   Kies een voor jou geschikte datum voor de intake en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Ik spreek je snel!

   Laden...
   Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin