Ik ben Angeline en op deze pagina deel ik mijn verhaal.

Ik gun ondernemers rust en vrijheid, en ik wil ze dat graag geven door ze te leren onafhankelijk en met zekerheid te werken.Angeline

Ik help ondernemers bij het zelfstandig bijhouden van hun boekhouding door ze persoonlijk stap voor stap te begeleiden, zodat ze met plezier en zonder stress hun administratie kunnen bijhouden.

Ik los problemen op door…

  • logica te gebruiken

  • de feiten te bekijken

  • de bredere context te bekijken

  • met mensen rekening te houden

Uit eigen ervaring – ik ben 16 jaar in de financiële wereld in loondienst geweest, waarvan 8 als assistent-accountant – en ook door de verhalen die met mij gedeeld zijn, weet ik dat een zzp’er die met een accountant of boekhouder werkt makkelijk ergens richting de €1.000,- à €1.500,- aan kosten kwijt is….PER JAAR!

Ik heb ook gezien en beleefd dat diezelfde ondernemers het gevoel hebben vergeten te worden binnen die accountants- en administratiekantoren, of door hun boekhouder. Dat is enorm frustrerend en van zorgeloos ondernemen blijft dan niets over.
Je betaalt dus dik geld om vergeten te worden, administratie-stress te beleven en gefrustreerd te ondernemen. Dat kan anders!

Je kunt veel geld besparen door zelfstandig je boekhouding bij te houden. Het is niet ingewikkeld, en veel online boekhoudprogramma’s zijn zo ingericht dat je bijna geen boekhoudkennis nodig hebt. Zeker de administratie van een zzp’er is erg eenvoudig. Een online boekhoudprogramma zoals Moneybird kost tussen de €10,- en €25,- per maand. Dat is dus al een flinke besparing.

In 2010 leerde ik Moneybird voor het eerst kennen, en toen was het een online facturatieprogramma. Ik was er al meteen van gecharmeerd, omdat het zo veel mooier en vooral ook gebruiksvriendelijker was dan de meeste – meestal software – boekhoudprogramma’s waar ik toen ervaring mee had. Inmiddels is Moneybird ontwikkeld tot een compleet online boekhoudprogramma en het werkt nog steeds net zo gebruiksvriendelijk en snel als toen.

Naast dat ik veel ervaring en kennis heb opgedaan, heb ik vooral ook geleerd hoe leuk ik het vind om kennis te delen. Ik ben ervan overtuigd dat als je zelf een goed inzicht in je cijfers kan creëren, dat je dan in alle rust écht kunt doen waar je goed in bent. Daar wil ik je graag bij helpen!

Ik kan Angeline aanraden als adviseur, ze is een kei in uitleggen en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Laura Hindriks / Laura’s Advies

Angeline Evers is een zeer prettige persoonlijkheid. Ze denkt niet alleen mee, maar ook vooruit.

Simone Dut / Mijnheer Dut

Nog een grote voordeel van zelfstandig de boekhouding online bijhouden is dat je zelf de regie in handen hebt en controle krijgt over jouw eigen cijfers. Je weet precies hoe je ervoor staat en kunt dus veel bewuster en gericht keuzes maken en actie ondernemen. Zo heb je bijvoorbeeld dagelijks helder inzicht in de verkoopfacturen die nog betaald moeten worden en kun je direct reageren wanneer een factuur verloopt. Soms is een telefoontje of kleine reminder – die je automatisch kunt laten versturen – al voldoende en loop je niet maanden later alsnog achter de feiten aan.

Net zoals Moneybird ben ik er een groot voorstander van als jij de keus hebt om zelfstandig jouw administratie bij te houden. Je kent inmiddels mijn motivatie, dus ik hoef je niet meer uit te leggen waarom ik die onafhankelijkheid zo belangrijk vind. Maar…ik weet ook dat er meer bij komt kijken dan alleen facturen versturen.

Ik zie steeds weer opnieuw hoe ondernemers nog worstelen met het bijhouden van hun boekhouding. Ik vind dat zo jammer! Zelfstandig boekhouden zou juist rust moeten geven en een vrij gevoel.
Ik deel mijn kennis met je! Ik help jou door je persoonlijk stap voor stap te begeleiden, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt.

Kies de oplossing die het beste bij jou past!

Betrouwbaar en prettig om mee samen te werken.

Mark Meijring / MMBA

Erg blij met haar hulp. Angeline is flexibel en komt haar afspraken na. Bedankt tot zover!

Gijsbert / Hulp bij Marketing

Nu weet je al veel over mij, maar ik nog niets over jou…

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Spreek ik je snel?
Kies hieronder hoe je graag vrijblijvend kennis wil maken, kies daarna een voor jou geschikte datum en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt. Tot dan!

Laden...

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Spreek ik je snel?
Kies hoe je het liefste contact wilt, daarna een voor jou geschikte datum, en ontvang automatisch een mail met alle informatie die je nodig hebt.

Laden...

Recensies bij andere boekhoudpakketten

Angeline is gestructureerd, betrouwbaar en betrokken. Ze is een goede gesprekspartner op alle niveaus. Eigenschappen die bijdragen aan een fijne samenwerking!Sinem Celikten / Q DS B.V.
Angeline, zorgt ervoor dat ik niet of nauwelijks hoef na te denken over mijn financiële administratie. 
Ze zorgt ervoor dat mijn administratie gedaan wordt met een minimale inspanning vanaf mijn kant. Daarnaast heeft ze me op meerdere momenten bijgestaan met goed deskundig advies over financiële situaties.Mischa Kroon
Angeline is zorgvuldig en gedreven. Prettig om mee samen te werken. Krachtig in het oppakken en goed afronden van zaken, direct, duidelijk in de communicatie.
Deelt zelfstandig en actief werk in, stelt duidelijke en logische prioriteiten en houdt rekening met de opvolgende stappen. Sinds de samenwerking zijn de financiële- en boekhoudzaken perfect op orde.Stefan van Perlo / @Quest WebDesign
Angeline is bij ons een echte duizendpoot, ze heeft onze complexe financiële administratie overzichtelijk ingericht en doet het beheer met verve. Bovendien heeft Angeline -naast haar financiële administratieve kennis en vaardigheden- meer dan gemiddeld verstand van ICT. Ook ondersteunt ze bij inkoop- en investeringsvraagstukken, ze is een sparringpartner op niveau.Yolanda Kuis / De Linge Groep
Angeline viel 5 maanden bij Over Morgen in op de financiële administratie en dat deed ze met verve. Wat opvalt aan Angeline is dat ze heel fanatiek en secuur te werk gaat, ze weet waar ze mee bezig is, weet wat er moet gebeuren en zorgt dat het werk afkomt. In de drukke dynamische omgeving van ons kantoor hield ze goed stand, bleef rustig ondanks de hectiek en zorgde voor een vlekkeloze administratie. Met haar zeer goede kennis van Exact voerde ze ook diverse veranderingen door waar we nu nog steeds profijt van hebben. Ik zou haar zo weer inhuren mocht het nodig zijn, ze is echt iemand waarop je kunt bouwen!Kathleen Wellink / Over Morgen B.V.
Angeline is voor ons een grote steun in het stroomlijnen van de financiële administratie. Ze is sterk in het analyseren, structureren en verbeteren van de output uit administratieve systemen. Angeline voelt zich direct betrokken en is een prettige collega in de omgang.Henk van Faassen / Greenvalley International B.V.